All-in Server beheer

Ook voor servers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden uitgebreide ondersteuning…

Ook voor servers bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden uitgebreide ondersteuning voor organisaties die afhankelijk zijn van servers voor hun bedrijfskritische toepassingen. Met onze dienst nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud van uw servers, ongeacht het besturingssysteem, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Onze dienst omvat:

  • Installatie en Configuratie: We installeren en configureren uw servers volgens uw specifieke behoeften, inclusief netwerkconfiguratie, gebruikersbeheer en software-instellingen.
  • Updates: We zorgen voor het beheer van het OS, waarbij we ervoor zorgen dat uw servers altijd up-to-date zijn met de nieuwste softwareversies en beveiligingspatches.
  • Beveiliging: We implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen om uw servers te beschermen tegen bedreigingen, waaronder firewall-configuratie, regelmatige patching, toegangscontrole en monitoring van beveiligingsincidenten.
  • Monitoring en Ondersteuning: We monitoren voortdurend de prestaties en beschikbaarheid van uw servers en bieden proactieve ondersteuning om eventuele problemen snel op te lossen en de uptime van uw systemen te maximaliseren.
  • Automatisering: We gebruiken geavanceerde automatiseringstools en scripts om routinetaken te automatiseren, zoals back-ups, updates en systeemconfiguratie, waardoor de effici├źntie wordt verbeterd en menselijke fouten worden geminimaliseerd.
  • Standby server bij calamiteiten

Met onze All-in Server beheer dienst kunt u genieten van een betrouwbare en veilige IT-infrastructuur zonder de noodzaak van interne expertise op serverbeheergebied. We bieden een generieke aanpak voor het beheren van uw servers, ongeacht het besturingssysteem, waardoor u gemoedsrust heeft en zich kunt richten op het laten groeien van uw bedrijf.